tisdag, januari 18, 2011

Barnkammare

Hmmm...


Jag var så stolt över Blueberry's Crib och tyckte jag hade fått det så mysigt. Sen kollade jag in hos Underbara Clara och såg deras fina barnkammare, och tja, min stolthet fick sig en liten törn! Kolla in länken, de har verkligen gjort det jättefint!


Och jag tröstar mig med att bebisar helt skiter i hur det ser ut omkring dom.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Asch! Inte ska du jämföra din barnkammare med hennes! Er är ju personlig på ert sätt, hennes såg enbart stylad ut. Enligt mig!

Marie sa...

Brysselkakan - åh, tack! Precis vad jag behövde höra! ;)

Desiree sa...

Visst var det jättefint som Clara har gjort men jag tycker helt klart att du kan vara fortsatt stolt över Blueberrys crib och barnkammare.
Kramis!

Marie sa...

Desiree - yes, det är jag! :)

Annika sa...

Äsch, håller med Brysselkakan...
DIN är superfin!
Nu har jag läst om Underbara Clara på en hel del bloggar, har kollat in bloggen också...Men måste nog läsa mer innan jag vet om jag ska fortsätta läsa, eller inte...

Marie sa...

Annika - jag tycker Underbara Clara är en riktig inspiration, så jag gillar henne! :)

Anna, Fair and True sa...

Jättefint hade hon gjort men så hade hon ju lite mer att jobba med. Jag är säker på att du hade gjort lika fint om du hade haft ett helt rum, eller två t o m, att inreda!

Marie sa...

Anna - ja, hon har liiiite mer yta däruppe i Norrland, så kanske inte så konstigt! Men jag gillade verkligen tapeterna hon hittat på loppis.

Anonym sa...

Tycker du ska fortsätta vara stolt! Blueberrys lilla hörna är hur fin som helst. Gillar verkligen tavlorna du gjort. Var tvungen att kika in hos underbaraclara och kolla och hmmm...det enda jag gilla där var de gamla nallebjörnarna. Inget att vara avundsjuk på det minsta enligt mig.

Marie sa...

Pernilla - tack sötis! :)