tisdag, januari 18, 2011

Iris och Tulpan

Jag är nästan löjligt förtjust i blommor. Jag köper en ny bukett varje vecka och jag blir glad varje gång jag tittar på den! Här i München kan man hitta fina blommor till ett bra pris och de står oftast mycket längre än de jag brukade köpa i Sverige. Varför har jag ingen aning om, men så är det!


Senaste buketten blev iris och vita tulpaner. Jag brukar inte gilla att blanda blomsorter, jag tycker oftast blommor är vackrast när man får njuta av sorterna var för sig, men ibland gör jag undantag, som här! Och visst är irisen vacker där den fläker ut sig?

8 kommentarer:

Annika sa...

Det var riktigt fint att blanda såsom du har gjort!
OCH visst är det väl härligt med blommor.

Marie sa...

Annika - visst är det! :)

Anna, Fair and True sa...

Jättefint!

Channal sa...

Vill ha vår NU!!

Marie sa...

Anna - tack! :)

Channal - jag också, men ser att vi ska få minus o snö i helgen... burr!

anna of sweden sa...

Väldigt, väldigt vackert!

Kul att du ska läsa bildbehandlingen. Jag köpte Photoshop direkt från Adobe. Man får ett intyg från högskolan som man kan använda för att köpa till studentrabatt. Hör gärna av dig om det är något annat du undrar över!

Kram!

Desiree sa...

Jag har faktiskt aldrig tänkt på att kombinera just irisar och tulpaner men oj så snyggt det blev! Det ska jag ta tillvara på att göra.
Håller med dig till 100% att blommor är viktigt och något som gör en glad. Jag ser också till att köpa en ny bukett varje vecka nu för tiden. Det förgyller verkligen.
Kram!

Marie sa...

Anna - ja, jag såg rabatten nu. Jag hoppas verkligen jag tycker om kursen, ska bli kul att lära mig mer om bildredigering!

Desiree - irisarna är så fina just nu också, liksom tulpanerna! Jag har hellre få krukväxter o så satsar jag på snittblommor istället, mkt trevligare! :)