fredag, juni 10, 2011

Too Many?


Vi åker till Sverige på semester nu, och jag försöker bestämma vilka nagellack som ska få följa med. Jag är nere på 8 med det känns som lite mycket att ta med? Är jag en nagellacks-o-holic? Kanske det! Förresten, ni som är i Sverige får gärna försöka hålla fast det fina vädret åt oss!

Bon week-end, mes amies!

7 kommentarer:

Sandra sa...

Bon weekend Marie! Och lacken från Tyskland landade i Vasastan i förrgår. Så himla fint tyckte jag. Tack!
Jag gör allt jag kan för att hålla vädret åt er, medan jag försöker att inte flyta bort i värmen.
Kram

Marie sa...

Sandra - vad kul att de kom fram! Lite kul att de kom fram till Annika i USA innan de kom fram till dig! :) Usch ja, jag gillade inte heller värmen förra året, det var en stor fläkt som gällde för mig! :)

Anna, Fair and True sa...

Tror nog du är det! :) Du kanske inte ska packa något så kan du köpa nytt istället. Finns ju fler färger liksom! Men är det inte jobbigt att lacka och ta bort hela tiden?!

Desiree sa...

Jag lovar att hålla i väderet allt vad jag kan. För mig tenderar sminkväskan också att bli stor och tung med nagellack och allt annat som ska med då man ska ut och resa. Du får ha det underbart skönt i Sverige.

Kram!

Marie sa...

Anna - åh nej, det är min egentid! :)

Desiree - ja, men som tur är så kan jag sno mycket av mammas saker när vi åker till dom, då blir necessären mindre! Det är värre när vi åker till England eller på semester nån annanstans!

Sofia sa...

Haha jag funderade faktiskt på samma sak i dag. Vilka lack ska med till Sverige. Fast jag valde mellan två ;-) Hoppas ni får det kanon!

Annika sa...

Ja, du är en nagellack-o-holic, men so be IT!!!
snyggt är det!
Vet du, jag har fått sååå många komplimnager för det orangea ngellacket du skickade. Idag ska jag lacksa på det blå!!