onsdag, september 28, 2011

I mitt badrumsskåp


Det här är mina favoriter i badrummet för tillfället. Bananschampo och balsam låter kanske lite äckligt, men jag tycker det är kanonbra! Det luktar lite banan när man har i det i håret, men sen luktar man inte banan, tack och lov. Det är milt och passar verkligen mitt hår. De kommer från The Body Shop (och kostar visst bara hälften så mycket i Tyskland som i Sverige!). Andra favoriter är mandeloljan som jag använder som ansiktskräm samt Skin Food, som både kommer från Weleda. Jag har fått bättre hy sedan jag började använda mandeloljan, eller så kan det bero på att jag inte får sova ordentligt. Nåt av dom är det! 

Både favoritnagellacket (Velvet Voyeur från Essie) och favoritläppstiftet (Rivoli från Chanel) är härligt mörka, passar bra till hösten och vintern. Det röda läppbalsamet från The Body Shop luktar så himlans gott, liksom hårsprayet (Got2b) som luktar hallon! Första hårsprayet någonsin som luktar gott. Med i högen finns också en parfym från L'Occitaine. Jag har i stort sett inte använt parfym sen Alfred föddes, men de gånger jag gör det så åker den doften på!

7 kommentarer:

Anna tänker högt sa...

Jag har också Skin Food men tycker att det funkar så där. Köpte det i vintras när jag fick torra fläckar som inte ville försvinna i ansiktet. Det hjälpte inte med skin food eller mandelolja som jag också köpte. Hoppas det inte blir lika jobbigt i vinter, jag vet inte vad jag ska prova isf.

Annika sa...

Idag är det inte lätt att lämna kommentarer här...
himla blogger...
Blir nyfiken på mandeloljan...

Marie sa...

Anna - aj då, inte kul när man är torr i ansiktet! För mig funkar mandeloljan bra, behöver sällan använda skin food i ansiktet. Tyvärr har jag inget annat tips att komma med!

Annika - jag har (peppar, peppar) inte haft problem att lämna kommentarer idag! Hoppas det löser sig!

Desiree sa...

Mmm låter nice med en hårspray som doftar hallon. Jag skulle gärna prova den. Får hålla lite utkik efter den.Kul inlägg att få se vilka dina favoriter är för tillfället. Brukade du använda parfym ofta innan du fick Alfred?
Kramar

Anna, Fair and True sa...

Får man bättre hy av att inte sova??

Marie sa...

Anna - ja, är det inte så? ;) Nej då, jag var nog bara lite sarkatisk o försökte se det positivt... :D

Marie sa...

Desiree - jag använde dagligen nån doft innan jag blev gravid. När jag var gravid var jag lite känslig mot dofter o nu när jag har Alfred vill jag inte lukta nåt konstigt för honom!