måndag, januari 14, 2013

Golden Globe After PartyEfter Golden Globe var det dags för efterfest! Även här blev Jessica Alba min favorit, när hon drog på sig en klänning Louis Vuitton. De där rutorna är verkligen fantastiskt fina! Även Michelle Monaghan var fin i gult, Jaime King i vitt, Nikki Reed i rosa och Emma Roberts i tylligt svart!


Malin Åkerman visade bebismagen i blått, Kate Beckinsale var fin i puderrosa (gillar haslabandet!), Selena Gomez glittrade i brons, Rachel Zoe i silver (vet inte riktigt vad som hände med sminkningen där!) och Sophia Bush var volangig i vitt.


Kelly Rutherford brukar alltid vara elegant men det här tyckte jag var lite... trist. Emmanuelle Chiriqui hade vitt, Paz Vega var svart (stort gilla på armbanden och skorna!) och JLo bytte också om till svart. Elisha Cuthbert var fantastisk fin i gult!


Nina Dobrev gick all in på 50-talskänsla och även om klänningen är fin gillade jag den inte tillsammans med frisyren och skorna. Thandie Newton var snygg i silver, Vanessa Hudgens i glittrande svart medan Lana Del Rey tog på sig en vit för stor kostym. Jo, men så kan man ju också se ut. Hon och Amanda Peet i en prickig skapelse får dela på priset som kvällens sämst klädda!


Vavoom! Felicity Jones i en perfekt puderrosa nyans. Bondbruden Berenice hade genomskinligt och spets medan Julianne Hough valde rosa också, snyggt! Brittany Snow var guldig men jag hade gärna sett en annan färg på läpparna! Claire Holt valde rött!

Som sagt, min favorit är Jessica Alba igen. Håller ni med?

14 kommentarer:

Sanna sa...

Tack för att du tog med namnen på alla! :D

Emma Roberts såg ut som hon glömt klänningen, bottennappen håller jag med om till fullo och Luis Vuitton-klänningen var en favvis!

Tänka högt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tänka högt sa...

Nikki Reed tyckte jag var snyggast av dessa, men håller med om att den med rutor var lite cool. Amanda Peet, hur i hela friden tänkte hon när hon tog på sig vad som ser ut som ett nattlinne och inget fint sådant...

Anna-Lena sa...

Jag tycker nog att Brittany Snow var snyggast. Jag håller med dig att sämst klädd var Amanda Peet och Lana del Rey, men jag skulle vilja lägga till Kate Beckinsale, hon är redan smal som en sticka och den här klänningen fick henne att se undernärd och sjuk ut nästan. Sen tycker jag även att J.Lo's och Vanessa Hudgens klänningar var ganska fula... Är det inte lite ute nu med "sexiga" klänningar?? Det känns numera så vulgärt att visa lite bröst och ha urringningar ner till naveln tycker jag....

Miss Marie sa...

Sanna - jag håller med om att det ser ut som om Emma Roberts har på sig bara underkläderna, men det är lite coolt ändå! :)

Anna - nej, eller hur! Klänningen kanske skulle vara ok om hon hade haft bara ben, men med svarta heltäckande svarta strumpbyxor ser det helkonstigt ut! Håller med om att Nikki Reed var riktigt snygg!

Anna-Lena - jag håller med, översexiga klänningar känns lite fel nu! Men tror JLo inte kan ha nåt annat än översexiga klänningar... ;)

Anna, Fair and True sa...

Del Rey och Peet ser ut som det vore pyjamasparty! ;)

Miss Marie sa...

Anna - dom kanske läste fel på inbjudan!? ;)

Martina sa...

Alltsa, har inte de här människorna bade stylister och make-up artister och hur mycket pengar som helst?!!! De flesta tycker jag var väldigt fula och konstiga om jag ska vara ärlig.

Bäst tycker jag Elisha Cuthbert och Emmanuelle Chiriqui var! Haller med dig om att Kelly Rutherford alltid brukar vara superelegant och att det här kändes lite trist. Klänningen är fin, men kanske inte hennes färg, färglös make-up och trist frisyr.

Men de flesta var katastrofala!
Kram

Lotta i USA sa...

OMG, efterfestklänningar också! Jessica A ser läcker ut i sin, absolut!

xx

Miss Marie sa...

Martina - visst borde de kunna bättre! Tycker Kelly behöver lite mer färg till allt det gråa!

Lotta - visst är hon snygg! :)

kalaslotta i usa sa...

Jessica är som vanligt smashing.

Amanda P, ja herregud, vad hände där...

Men allvarligt, jag måste googla, vad har hänt med Rachel Z! Hon ser ju helt konstig ut...hm..

KRamen

Miss Marie sa...

Lotta - ja, Rachel ser inte helt frisk ut!

Anonym sa...

Snyggast: Seacrests tjej (som jag inte lär mig namnet på) och Cuthbert, mest för att HON är så snygg. Tycker klänningen är fin upptill men blir konstig nertill.
Döda mig inte, men jag diggar faktiskt Berenice's klänning. Finast hade det varit om kjolen varit täckande, men men...
Sämst: Nina Dobrevs skor och Åkermans klänning. Samma designer som gjort Halle Berrys klänning som hon bar tidigare på kvällen?

(Fattar du att Nina Dobrev förmodligen fick gå hem med Ian Somerhalder trots de där skorna. Finns fan ingen rättvisa här i världen...)

/T

Miss Marie sa...

T - Elisha är ju snygg i allt! Jag tycker också Berenices klänning är cool på henne, på vem som helst annars skulle det ha blivit för mkt, men hon klarar av den! Och nej, det finns ingen rättvisa i världen...