tisdag, januari 15, 2013

Stjärnglans


Det duggar tätt mellan galorna nu, och kändisarna klär upp sig för glatta livet! Det gillar vi ju!


Jaime King är läcker i svart, Rachel Weisz gillar blommigt (snyggt med den frisyren till!), Kerry Washington diggar Louis Vuitton-rutorna och klänningen är ju bara så fin! Miranda Kerr glittrar i brons och svart, Marion Cottillard blir lite wild and crazy i mönstrade byxor och så Rachel Weisz igen i helsvart med snygga skor. Naomi Watts gillar blått.


Sandra Bullock matchar svart och blått med rosa läppar och skor och Naomi Watts glittrar i guld. Emily Blunt gillar hudfärgat och så får Amy Adams slås om stjärnglansen bredvid Eddie Redmayne som verkligen vet hur man ska klä sig! Emmy Rossums klänning är helt fantastisk!


Marion Cottillard igen, denna gång i blommigt. Ian Somerhalder kör på kavaj och väst i grått (ja tack till honom som Christian Grey!) och så Eddie Redmayne igen, denna gången i sammetskavaj (jag dör så snyggt!). Amanda Seyfried är drop dead gorgeous i blått och Emmy Rossum är lite blekt i gult, men jag älskar ju gult så det är ok. Kerry Washington igen, denna gång i gråt och vitt, supersnyggt!

Mina favoriter här är Kerry Washingtons snygga klänningar, men annars går ju Eddie Redmayne inte av för hackor... Ni då?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Miranda Kerr och Ian är bäst och Bullock ser ut som skit! Tjopp! /T

Martina sa...

Kerry Washingtons gra/vita och Emmy Rossums blaa!

Miss Marie sa...

T - tänkte väl att du skulle gilla Ian...! ;)

Martina - då tycker vi lika! :)

Desiree sa...

Jag gillade inte Kerry Washingtons klänning. Hade nog gillat den mer om den hade varit lite kortare. Tycker det här halvlånga blir lite knepigt, det är nog det jag har mest emot den klänningen. Men jättekul att få se alla dessa olika klänningar till galorna som stjärnorna sätter på sig.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - visst är det kul att se vad de väljer att ha på sig! :)

Sahra sa...

Kerry Washingotn (vem det nu är) och Rachel W. Alla gånger. Sååå snygga outfits. Men det var eg ingen som var riktig dålig, förutom den kanariegula och Emily Blunts nudis. en jag gillar Emily skarpt och hon har en figur to die for, så hon passerar nästan nålsögat

Miss Marie sa...

Sahra - men eller hur, tycker nästan det funkar på Emily, men det krävs nåt mer...