torsdag, mars 07, 2013

Afternoon TeaEn eftermiddag i England fick vi barnvakt åt Alfred så Engelsmannen och jag kunde avnjuta Afternoon Tea på The Chester Grosvenor i just Chester. Ett mysigt, lyxigt, gammeldags hotell med servitörer som bröt på polska, perfekta finger sandwiches och scones med clotted cream. Det är väldigt mysigt och givande att få några timmar att bara sitta och prata tillsammans och om man kan göra det över en afternoon tea, ja, då är det nästintill perfekt!


11 kommentarer:

Jenny sa...

Det såg ut och lät verkligen mysigt! Jag äslakr afternoon tea, mitt bästa efter brunch! :) När jag var i London senast gick vi på The Wolseley och det kändes så himla lyxigt, även om det faktiskt inte är så dyrt (som i Sverige på finare ställen). Härligt att ni fick lite egentid!

Anna, Fair and True sa...

Afternoon Tea är ju nästan det bästa fikat!

Sofia sa...

Afternoon tea är så gott och härligt. Fina foton som vanligt!

Miss Marie sa...

Jenny - det här var a decent afternoon tea med champagne, så det var inte gratis direkt, men det var julklapp från makens föräldrar så det var gratis för oss! :)

Anna - det är ju det! :)

Sofia - så gott! :)

Desiree sa...

Det här ser otroligt gott ut. Jag måste bara åka till England någon dag och se till att gå på just afternoon tea.
Superfina bilder som alltid.
Kram!

Saltistjejen sa...

Underbart! jag ÄLSKAR verkligen Afternoon-Tea. Det finns ett par ställen här i NYC som har riktigt bra afternoon-tea och som jag varit på.
:-)

Annika sa...

ÅÅÅÅ vilka vackra bilder, och vad sugen jag blir!!
Afternoon-tea borde man gå på ibland. Vi har flera ställen här omkring som kör det.
MUMS!!!
Dina bilder är så TOPP!
Är det 50mm objektivet som jobbat igen?

Miss Marie sa...

Desiree - jag kan varmt rekommendera England! Går ju att åka tå till London från de flesta europeiska storstäder häromkring, annars kan man bila också, superfint!

Annika - ja, gör det! Så mysigt och gott! Men skippa lunch innan, annars blir man proppmätt direkt! :)

Anonym sa...

Så härligt det där såg ut! Tyvärr hann jag inte med något te på plats i London förra veckan.( har med mig en del hem istället,,,) Småtrollen har liksom inte ro att sitta still så länge...men vi åt fish & chips!/Susanne

Miss Marie sa...

Susanne - fish & chips funkar det med! ;)

Sofia sa...

Ser hur fint som helst ut det där! De har en tebrunch på Hotel Adlon här i stan som ska vara fin. Får kanske ta och spana in den snart!