onsdag, april 10, 2013

Balkongväder?När man kommer ut på balkongen efter en sån här lång vinter är det som om en orkan dragit förbi! Saker överallt och, hoppsan, där ligger visst julgranen också! Än är det lite för varmt för att plantera blommor därute, men snart så hoppas jag att vi slipper minusgraderna om nätterna, då ska vi plantera! 

Det kanske ser ut att vara varmt med en Alfred i kortärmat, men det är bara på vår balkong man kan vara kortärmad en kort stund, solen värmer skönt där. Överallt annars är det för kallt, alldeles för kallt. 

Alfred har iallafall invigt nya vårkepsen från CTH Mini (köpt hos Oii Design). Jag tycker den är superfin och skulle gärna ha en egen!


8 kommentarer:

londonsmile sa...

Här har vi fortfarande vinter. Har verkligen aldrig varit med om att det är såååå kallt som i år!! Men det blir ljusare och lite varmare i luften varje dag som går. Marie.. har jag fattat rätt att ni ska flytta till UK? När, var, hur? Berätta! KRAM

brysselkakan sa...

Såg att Petchie hade tips om Venedig på sin blogg! http://petchie.wordpress.com/
Scrolla ner rejält så hittar du det på högersidan.

Miss Marie sa...

Sara - yes! Vi flyttar till Preston i norra England i slutet av sommaren! Både spännande o läskigt! :)

Brysselkakan - åh, tack för tipset!

myhrans sa...

Vilken söt liten linslus! Och så fantastiskt fotogenisk!=)

Desiree sa...

Ja nu börjar det bli dags att göra fint på balkongen. Vårvärmen lär komma till helgen. Du har ju en väldigt söt liten hjälpreda som säkert kan hjälpa dig att fixa på balkongen.
Kram!

Miss Marie sa...

Myhrans - :)

Desiree - ja, nu hoppas vi värmen kommer! :)

londonsmile sa...

Verkligen spännande! Ser fram emot att läsa mer om detta projekt! :)

Miss Marie sa...

Sara - :)