fredag, maj 24, 2013

Did You Give the World Some Love Today?

 
 
Bloggvärlden är så härlig! Det finns så mycket kärlek här, så mycket gemenskap och alltid någon som läser och ger goda råd. Och ibland är de bara snälla. För ett tag sedan bloggade Kalaslotta om det supersnygga nagellacket First Timer från Essie, och som den nagellacksjunkie jag är, sprang jag direkt ner till min affär för att köpa det. Ve och fasa! Det fanns inte! Jag letade online men hittade det inte. Beklagade mig inför Lotta (ja, jag tyckte verkligen det var den perfekta nyansen av grönt) och hon frågade försynt om min adress. Någon vecka senare dök det upp ett brev i brevlådan, med det snyggaste lacket i världen! Tack snälla Lotta, nu kan jag strutta runt med mina fina naglar! 

14 kommentarer:

Anna sa...

Vad gulligt av henne! Jag har också fått presenter i brevlådan från bloggpolare, man blir ju löjligt glad!

Miss Marie sa...

Anna - visst ar det kul! :)

Jenny sa...

Jadu verkligen, jag har sagt det förrut och jag säger det igen: FANTASTISKT! Ibland får jag lust att sluta blogga. Blir rädd för att jag "outar" mig själv, känner mig ytlig eller har bara inte lust. Men ni andra tjejer får mig alltid på andra tankar. Kalaslotta är fin hon! Och det är du värd! :) Kram och trevlig helg!

eastcoastmom sa...

Fantastisk färg. Ska inhandlas när vi flyger "hem" till CT (och kalaslottas stad! men hon är i Sverige då...)

Miss Marie sa...

Jenny - eller hur! Tror vi alla har de tankarna ibland! Och de som inte bloggar forstar inte riktigt varfor man gor det, de inser inte att man far sa mycket tillbaka! Och nu snackar jag inte enbart nagellack! ;))

Miss Marie sa...

Eastcostmom - lyllos dig! Sa ni aker dit sitallet for att aka till Sverige?!

kalaslotta i usa sa...

Jamen det kändes så självklart att skicka den. Du är så färgglad och den här gröna är så klockren på dig.

Kul att du gillar!

KRAM

Sahra sa...

Hon är bara bäst

Icca sa...

Supergulligt! Säg till vad jag ska inhandla inför sommaren när vi ses. Jag kan tänka mig en ny sån där skärbräda :), vi använder den jag fick av dig dagligen! Och den har knappt blivit sämre, otroligt! Har letat efter märket här men icke, tror ju att man kan köpa ALLT i NY.

Storasyster sa...

Oh va fint!! Vill ha. Måste leta på o köpa. Vilken Kalaslotta, som skickar dig ett så fint lack! Verkligen jätte rart!!! Jag trodde jag köpt ett neonlack men det visade sig vara transperant, tråkigt värre. Har du hittat nåt neonlack du kan tipsa om? Detta var neongult :)

Anna sa...

Jag måste bara tipsa om nailsupplies.us som har väldigt bra priser på lack och alltid är snabba att erbjuda nya kollektioner!

Desiree sa...

Detta var en riktigt cool vårgrön nyans. Gillar den mycket.
Essies lack tycker jag är toppen. Älskar den breda penseln och att de håller länge.

Miss Marie sa...

Lotta - du ar sa snall sa! :)

Sahra - eller hur! :)

Icca - kul att du gillar! Vi gillar varan ocksa! Vilken farg vill ni ha? Du kommer angra att du fragade vad du skulle ta med fran US... ;)

Storasyster - Essie har precis slappt en neonkollektion, vilken farg vill du ha?! :)

Anna - det maste jag kolla in! Tack for tipset!!!

Desiree - jag haller med! :)

Iccan sa...

Det är lugnt Marie. Så länge det inte är olagligt och/eller levande.. :) Vi får Skypa snart!