tisdag, augusti 27, 2013

Med kompisar i de östgötska skogarnaEn dag förra veckan körde Engelsmannen och jag genom de närkingska skogarna in i de östgötska skogarna. I ett litet torp utanför Rimforsa träffade vi tre vänner som vi inte träffat alla på samma gång sedan vi gifte oss för fyra år sedan! Hög tid att träffas, med andra ord! De här tre tjejerna träffade jag i Linköping när vi alla pluggade där, och det känns som en halv livstid sedan.


Och där, vid det röda torpet med vita knutar, mellan kossor och rågvete, pratade vi bort timmar om allt mellan himmel och jord. Det har hänt mycket på fyra år; giftermål, nya kärlekar, uppbrott, graviditeter, barn, karriärer, nya jobb, nya länder och mycket till. Vi pratade på som om det var fyra dagar sedan vi träffades senast, inte fyra år, och när vi till sist gick och lade oss fick jag sova i två timmar innan väckarklockan ringde och jag var tvungen att skjutsa Engelsmannen till flygplatsen för hans flyg hem till München. Zzzz. Men det var det värt! Tack för fina dagar, tjejer!


8 kommentarer:

Annika sa...

Mmmm...vilken otroligt mysig tjejkväll.
SÅ ska det vara.
Älskar att ta upp "den röda tråden" där man sista la den. Underbart med sån vänskap.
SÅ vackra bilder också.
Servade engelsmannen er med middag och drinkar också?
Nice!!

Miss Marie sa...

Annika - ja, det är fantastiskt med vänner som man kan göra så med! :)

Desiree sa...

Låter helt underbart. Så kul att ni fick ihop en sådan träff. Håller med dig om att det var värt att förlora en del sömn för vänskap.
Kramar!

Miss Marie sa...

Desiree - verkligen fint! :)

Iccan sa...

Tack själv vännen, vilket dygn vi fick till! Vilken dynamik, värme och kärlek trots all tid som gått.

Anna, Fair and True sa...

Härligt! Det ät något speciellt med vänner som man inte har träffat på evigheter och ändå känns det som det var igår och konversationen bara tar vid.

Petchie75 sa...

Och det bästa med en sådan kväll tycker jag är när mannen inte har något emot en "tjejkväll" ;-) Det är inte alla killar som skulle gå med på att vara "femte hjulet" men det är underbart när man har hittat en som vill! Hur länge stannar ni i Sverige nu?

Miss Marie sa...

Iccan - så härligt! :)

Anna - ja, det är verkligen speciellt!

Petchie - JA! Älskar Engelsmannen ännu mer för att han är helt ok med att hänga med mina tjejkompisar när vi snackar mest på svenska (även fast han hänger med riktigt bra!) och tom har kul! :) det uppskattas! Vi åker hem igen på måndag.