tisdag, oktober 22, 2013

The Emily + Meritt CollectionÅh, har ni kollat in The Emily + Meritt Collection för Pottery Barn Teens? Och ja, vi ignorerar att det här är designat för tonåringar, allt är ju så sött! Jag kan inte bestämma mig för om The Bunny Clocks eller The Bunny Table Lamp är sötast, men jag tror lampan vinner. Huuur söt som helst! Och den där schäslongen... och sängen.... och...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vill ha lampan med kaninen!!! Var som helst, struntar i att den hör till en "barn/ungdomskollektion" jag med! Har du beställt från Pottery Barn någon gång? Det fanns snygga påslakan där också...och lite annat... är rädd att frakten skulle bli DYR...får kanske nöja mig med fönstershopping vid datorn ;) Susanne

Millan sa...

Supergulligt! Vad glad jag blev over ditt inlagg nedan om vad som ar bra med England forresten. Jag haller med .. finns mycket kasst i detta land, men jag alskar det anda. Finns ju mycket fantastiskt har ocksa.
Ps, har du kollat ocado for hemleverans av mat? Dom har kanonbra utbud och dessutom bade en svensk avdelning med massor av grejor. Ratt dyrt ar det men man kan kopa farsk jast och Gevalia kaffe! :-)

Kram

Jenny sa...

Ja, jag håller med! lampan är fantastisk! Tack för ha-begäret! ;)

Angelica sa...

ÅH, sängen... Och klädställningen! Hjärta på dom! Vill ha..

Miss Marie sa...

Susanne - nej, har aldrig beställt! Tror inte frakten är så jobbig, men däremot tullen som man ju aldrig riktigt kan veta hur myket det kommer bli! :( Så nej. Men om du beställer får du gärna berätta hur det blev! :)

Millan - yes, har koll på Ocado! Alfred fick svenska prinskorvar häromdagen! ;) Tack ändå!

Jenny - visst är den fiin! :)

Angelica - jag vill också ha! :)

Anonym sa...

Schäslongen! Så fin!

Annika sa...

Finns PB i England?
Här ligger den i varenda mall. men, jag kan nog tro att den finns hos er också.

Anna, Fair and True sa...

Fast tonaringar vill val ha lite tuffare/coolare inredning och inte for sott? Eller? Kanske bara jag som inte gillade (gillar) nar det blir for gulligt :)

Miss Marie sa...

Brysselkakan - visst är den! :)

Annika - nej, tyvärr inte! :(

Anna - jag har alltid velat ha sött! ;)

Sofia sa...

Men hjälp vad mycket fint! Jag hade gärna haft både lampan och väckarklockorna även om jag inte har barn =)