torsdag, mars 13, 2014

11/52


Alfred älskar att leka med Brio-tåg. Tur då att vi både har det hemma och hos mormor och morfar! Han har oftast inte tålamod nog att bygga en hel tågbana själv, så det tar han gärna hjälp med, men sen kan han leka själv hur länge som helst med tåget. Men roligast är om morfar är med och leker och vill åka över järnvägsövergången med en bil!

Häromdagen när vi gick förbi kyrkan här i byn, så pekade Alfred på den och sa: "kolla, där är sjunghuset!" I julas när vi var här gick vi både på luciatåg och julkonsert i kyrkan, så Alfred förknippar kyrkan med sång och musik! Han skulle nog bli lite besviken om vi tog med honom på en gudstjänst någon söndag, då är det oftast inte lika mycket folk och musik!

Alfred vägrar förresten att få håret klippt, därav den något vildvuxna kalufsen på hans huvud.


Bilder på mitt barn en gång i veckan under ett år. Det här är vecka 11.

5 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Innan jag läste texten och bara såg första bilden tänkte jag att han är så fin i håret och "sådan frisyr ska Harald ha sedan" :) Gillar det lite mer naturligt och långt. Tycker det är tråkigt att en vän alltid nästan kör buzzcut på sin son.

Sjunghuset var ju roligt, det är det han förknippar med det. Isolde förknippar "kyrkan" med bullar för det finns det alltid i Svenska kyrkan här :)

storasyster sa...

Det där är ju nya innefrisyren. Kolla kusinerna ;)

Martina sa...

Vad stor Alfred har blivit!!
Kram

Annika sa...

GULLIG!!!!! De där pigga ögonen, ååå!!!
Trevlig helg!!!

Miss Marie sa...

Anna - jag gillar också långt hår, men nu börjar det bli lite risigt! Ja, sjunga och bullar, det är bra med kyrka! :)

Storasyster - inte nu längre! :)

Martina - visst har han! :)

Annika - tack detsamma! :)