torsdag, mars 06, 2014

Och så var det efterfesten...


Vi måste ju kolla in alla fina aftonklänningar från efterfesterna också! Vissa byter om från Oscars-galan till efterfesten, andra kör på samma och så finns det de som inte är på galan utan kommer direkt till efterfesten.


Kate Hudson fortsatte sin snygga stil och var lika vacker i en svart- och hudfärgad skapelse. Lupita Nyong'o bytte om till vitt med lite turkosa pärlor vid bysten. Anna Kendrick körde på samma toner som på stora galan men nu i en lite annorlunda skärning och mönster. Anne Hathway fortsatte på den svartvita banan men i en otroligt ful klänning. Känns som om den kommer direkt från 1990. Jennifer Lawrence såg ut som en robot i glittrande silver, jag tycker ändock det är bättre än den oranga klänning hon bar på galan!

 Rosie Huntington-Whiteley var fin i ljusblått och genomskinligt, Kim Kardashian visade tuttarna i rött och Heidi Klums stackars kompisar såg alldeles ihopklämda ut! Nikki Reed stack ut i en mönstrad klänning, Vanessa Hudgens valde sjöjungruklänning i metall och Jaime King stack ut i en röd klänning med blå broderier och annorlunda skärning.


Jane Seymour valde slitsat röttsvart fodral, Petra Nemcova var vacker i glittrande hudfärgat, Ashley Greene i vitaste vitt, liksom Jane Fonda. Anna Vyalitsyna i aprikost och Kelly Rowland i svart.


Paula Patton glittrade i silverblått, Kourtney Kardashian körde på vampigt i vinrött sammet medan Sienna Miller gick på boho-linjen med massa guldarmband. Reese Witherspoons klänning påminde lite om ett förkläde som satts på bak och fram, tyvärr, och Mirande Kerr i silver och djuuuuup urringning. Molly Sims körde istället på heltäckande och glittrigt.

Ireland Baldwin valde lila och uuuuuuringat. Liberty Ross bondageinspirerat rött, Anjelica Houston i något mörkare rött och Selena Gomez hade en bronsfärgad klänning. Leslie Mann var vårfin i gult och Diane Kruger var cool i svart spets.

 Minni Driver i svart, Mindy Kalling i svart, Amanda Peet i... vit t-shirt och svart kjol? Inte snyggt. Rashida Jones var desto snyggare i mönster medan Penelope Cruz valde svart från H&M (en liknande klänning ska visst komma in i sortimentet senare i vår) och Zooey Deschanel i prickigt och blommigt.


Allison Williams stod ut i lysande rosa och heltäckande. Heltäckande var även Taylor Swifts svarta klänning medan Elisabeth Banks valde midejkort tröja och fjäderkjol. Kristen Bell lyste upp i färgstark orange, Elisabeth Moss i svart och så Malin Åkerman i vinrött virkat vidunder.

Mina favorit? Jag måste säga att jag gillar Allison Williams rosa klänning, liksom Rashida Jones, Kate Hudson och Kourtney Kardashian. Reese Witherspoon och Heidi Klum får gärna åka hem och byta om!

Vad tycker ni?

2 kommentarer:

Annika sa...

OJ ja…
Men vad KUL att du samlat alla dessa bilder också!
Jättekul att se!
men jag tycker inte om ngn…Fasiken, inte en enda en.
Ha, det skulle vara Kate H då, och Anna K. Men det är ju svart och jag har sååå svårt för svart. De är ändå bäst.
Jennifer L, robot.
Och hur tänkte Malin Å??? OCH heidi K? WTF?? OCh hon med kimono-morgonrocken???

KUL att se !! Du är verkligen DUKTIG på sådana här inlägg. Vem behöver People och US när man har DIG!!

Miss Marie sa...

Annika - håller med, ingen som var superfin! Och Malin... oh no!