måndag, januari 04, 2016

Happy New 2016Nu är vi tillbaks i England igen! Här regnar det, Alfred börjar skolan idag och jag är förkyld och febrig. Sa jag att det regnade? Fel, fel, fel! Det spöregnar så där som det bara kan göra på Englands nordvästra kust! Om jag är bitter över att vara tillbaka här när ni där i Sverige har minus, snö och inte börjar skolan förrän om en vecka? Nähä då, inte alls! Vad tar ni mig för egentligen.............

............

Nog om det. Vi har bokat in en semestervecka i Öland i sommar så det ser vi redan fram emot! Som vanligt hann vi knappt med hälften av sakerna vi hade hoppats hinna med, det var fullt upp hela tiden, så det är tur att vi kommer tillbaka.

Alfred har njutit av att träffa kusinerna så mycket som möjligt, det är härligt att se dem leka tillsammans, favoriten är mamma, pappa, barn och alla vill helst vara storebröder eller storasystrar, gärna tonåriga sådana! Det ger oss en föraning om vad som komma skall om några år! Julen var lika magisk som alltid, det är underbart hur han fullständigt tror på jultomten.

Och Anders växer så det knakar, fortsätter det så här är han också tonåring snart! Vi träffade en liten Charles som föddes i slutet av november, och med honom bredvid Anders såg man tydligt hur mycket bebisar utvecklas under ynka tre månader. Vi hann med att döpa Andes, vilket var en väldigt fin upplevelse. Han är så med nu och han har lindat både morföräldrar, mostrar och kusiner runt sitt lillfinger, han är verkligen en glad bebis.

Vänta er en bildkavalkad den här veckan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina de är! Gillar Anders lite förvånade blick.
Tur att ni har så fin släkt i Sverige, gör ju anknytningen till ditt hemland och språk så mycket enklare.

Sandra sa...

Vad härligt att ni haft det bra i Sverige. Det är svinkallt här i Stockholm idag när jag sitter på väg hem från jobbet och det snöar. Burr! Men fint såklart. Ska hem nu till vattkoppssjuk 4 åring. Krya på dig. Kul med massa bilder snart!
Kram

Channal sa...

Stackars dig! Krya på dig! Här börjar de skolan nästa vecka. Snö och minusgrader har vi fått också. Jättefin bild! Önskar dig och din familj Gott Nytt År!

Kram Anna

Miss Marie sa...

Brysselkakan - ja, det gör anknytningen bra mycket enklare! Hoppas det fortsätter så!

Sandra - åh, saknar det där kalla! Inte lika kul med vattkoppar men samtidigt bra att få det överstökat!

Anna - ja, vi är lite bittra över att skolan startar en hel vecka tidigare i England! Men bara att gilla läget!