måndag, mars 21, 2016

En utflykt till Lytham HallIgår var första vårdagen, tydligen! Det firade Alfred med en glass vid the sea front. Det slutade att han satt i mitt knä och jag fick hålla i glassen medan han åt, för att han var så kall! Men glass skulle han ha!


Men påskliljorna var desto mer våriga!


Efter lunch tog vi en liten promenad. Alfred på cykeln, förstås.


Vi styrde kosan mot Lytham Hall.


Anders satt tryggt hos Engelsmannen. Han älskar att bli buren och att kunna se sig omkring så bra, och han sitter i perfekt höjd att charma alla han råkar se! Vill ni ha uppmärksamhet ska ni bara bära barn, det gillar folk!


Och på eftermiddagen kom solen fram och det kändes faktiskt vårigt!


Ni kanske kommer ihåg ett inlägg för ungefär ett år sedan, när vi var på Lyham Hall och kollade in snödropparna? De hade nästan hunnit blomma över den här gången, vi var ju lite sena i år, men några hittade vi!


Visst är det ett maffigt hus? Det är några eldsjälar som har tagit tag i huset och nu är det på gång att rustas upp, det ska bli väldigt kul att se slutresultatet!


På upptäcksfärd i "skogen". Jaja, engelsk skog...


Vi avslutade utflykten med ett stopp på Alfreds favoritkafé!

3 kommentarer:

Desiree sa...

De dar forsta riktiga vardagarna ar superunderbara. Glass ar alltid gott vare sig man blir kall eller inte :-)
Vad vackert Lytham Hall ser ut.
Kram

Sandra sa...

Älskar sådana utflykter ! Vilken dag ni hade. Och de där påskliljorna. Vårfeeling grande. Jag räknar ner dagar till påskledighet och tid på landet. Jag behöver lufta stadslungorna! Glad påsk på er.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, så härliga! :)

Sandra - ja, vi har också nedräkning inför påsk i Sverige! :)