söndag, mars 20, 2016

Söndagssvep, 20 mars 2016God morgon söndag! Fler än jag som drömmer om Italien idag?


Jag gillar roliga mönster! Den här toppen från Seasalt är söt, enkel och lite rolig!


Långkjol med hög slits från Free People.


Läcker färg på kappan från Monki.


Snygga pinnstolen Norraryd är en nyhet hos IKEA.


Jag gillar tanken bakom Weledas nya parfymserie! Jag har inte lyckats lukta på dem ännu men hoppas jag kan göra det snart.


En enkel men ändå annorlunda frisyr. Måste testas!


Jane Birkin är en fascinerande person. Och hur härlig är inte bilden ovan?


Karlie Kloss är trendig i trenchcoat och vida byxor.


Glamourösa Jools och Jamie Oliver väntar sitt femte barn! I veckan drevs en sockerskatt på söta drycker igenom i England, mycket med hjälp av mr Oliver. Nu har han siktet inställt på att få mer mammor att amma, Storbrittanien är sämst i världen när det gäller amningmen självklart stötte han på patrull direkt. Kämpa på, Jamie!


Vilket härligt inspirerande barnrum! Tyget i taket gör det genast lite mer inbjudande. Fler inspirerande barnrum hittas här.


Att duscha utomhus är alltid härligt!


Behöver ni tips på mat och dukning till påsk? Kolla in Emily Hendersons tips här!
Sparris, snart är säsongen här! Jag såg sparris från Peru hos grönsakshandlaren, men jag tror jag väntar tills vi har lokal sparris istället. Den här tarten ska jag testa då!


Nu har vi tittat klart på senaste säsongen av House of Cards, och jösses vad bra det var! Det är faktiskt lite konstigt hur man kan heja på Claire och Frank, de är ju inte trevliga människor direkt, men det gör man ändå! Kul också att se Joel Kinnaman!


Kent ska släppa sitt sista album och åka på en sista turné innan det är dags att säga farväl till dem. Jag tokgillar nya singeln Egoist. "Du är socker, nyfikenhet. Jag är starkt, svart kaffe, ambitioner och regn. Vårt motto var länge 'ta ingen skit', men du kom på ett bättre: 'var lite, lite snällare än du måste vara nu', för vi ska aldrig bli som ni."


Instagram ska göras om, med piffiga algoritmer som gör att de inlägg som en algoritm tror att jag vill läsa kommer först i mitt flöde. Vad är det för fel på kronologisk ordning? Varför gillar modevärlden fula skor? Danskarna är lyckligast i världen. Och hur kommer det sig att Trump har sådan framgång i USA? Nu är det väl ändå dags att Irland änrar sina abortlagar! De här citronbullarna ser fantastiskt smaskiga ut! Ha en fin söndag!

5 kommentarer:

Magda sa...

Dina söndagssvep är så fina! Jag blir så glad över all inspiration! Härlig söndag till dig!

Anna, Fair and True sa...

Håller med, jag tycker IG kan fortsätta vara enkelt och kronologiskt!

Bra med sockerskatt! Och amning! Och så kul att de väntar en till även om jag aldrig skulle vilja ha fem barn ha ha

Miss Marie sa...

Magda - det är alltid lika kul att höra! Tack! :)

Anna - ja, känns som en väldigt onödig ändring på IG! Nej, fem barn är nog inget för mig heller, men deras äldsta är ju 14 och den yngsta 5, så kanske lättare då?

Sandra sa...

Jag är ju inte någon stjärna på att kommentera även om jag läser men TACK för att du orkar fortsätta med dessa svep, de är så inspirerande !

Miss Marie sa...

Sandra - tack! :)