lördag, december 31, 2011

Årskrönika 2011, del 1

Januari:

Vi firade in det nya året i München. Jag dregglade och hade foglossning medan Engelsmannen började boa sig och så var vi på besök på förlossningskliniken. Jag var verkligen höggravid och gjorde klart  Blueberrys rum och gjorde en resa i bloggvärlden. Vi fick hem Blueberrys vagn och jag snackade könsneutralitet med Engelsmannens mamma som inte fattade vad jag pratade om. Jag berättade historien om Blueberry och så tröttnade jag rätt så rejält på att vara gravid och efter ett false alarm bjöd jag på ett tänkvärt citat. När vintern var på upphällning så kom till slut Alfred till oss!

Februari:

Vi njöt av första dagen hemma och insåg att Alfred krympt! Sen kom morfar och mormor på besök och jag visade er min push present. Jag gav er mina tips på vilka must-haves som man måste ha när man har en nyfödd, och så berättade jag om min förlossning. Jag köpte mig ett nytt läppstift och hög på hormoner kollade jag på förlossningsprogram och grinade varje gång ett barn föddes. Alfred och jag gick igenom en tuff period och så fick han ett brittiskt pass!

Mars:

Att Alfred rules fick jag lära mig snabbt. Vi hade vårt första restaurangsbesök med Alfred och det gick väl sådär, men han är ju ändå en snutteplutt. Vi firade pannkaksdagen och jag visade alla kort Alfred fått och så hade vi finbesök. Vi hade mer besök, den här gången från Alfreds farmor och farfar som jag nästan blev allergisk mot. Vi åt brunch och jag hade hemlängtan. Jag njöt av att ha hemmet som jag ville ha det, eftersom jag förutspådde att det skulle komma en tid då Alfred var med överallt

April:

början av april hade vi underbart väder och hade picknick. Jag var glad över att jag inte var en modebloggerska och så skröt jag om Alfred. Vi hade BBQ vid floden och njöt av sköna dagar. Sen flög vi till Sverige där vi döpte Alfred. Och så visade jag några detaljer från mina föräldrars hus. Finfint!

Maj :

Jag funderade på var själen kommer ifrån och så hade vi picknick och jag fyllde år. Vi hade besök och sen åkte vi till England där vi besökte heaven's waiting room och avnjöt Afternoon Tea. Jag var tacksam och så bakade jag cupcakes och tipsade om barnkläder i England.

Juni - december kommer om några dagar!

7 kommentarer:

Annika sa...

Så kul med alla dessa årskrönikor som dyker upp på bloggarna nu.
DITT år har verkligen varit händelsrikt. Att bli fldrer är det största som händer i livet.
Ni har rest mkt också, både till sve och eng!
Inte dumt.
Önskar dig ett riktigt
Gott Nytt År!!!

Marie sa...

Annika - visst har det hänt mycket! Hoppas du också får ett riktigt fint nytt år!

Channal sa...

Gott Nytt År! Hoppas ni känner er friska nu! Kram Anna

Marie sa...

Anna - vi snorar o hostar fortfarande! Hoppas du också får ett gott nytt år!

Anna, Fair and True sa...

Vilken härlig krönika! Kul sätt att göra det!

Marie sa...

Anna - fortsättning kommer snart! :)

Anonym sa...

Bästa krönikan!