Jag kallar den här rätten för Ensamma Hemmafruns Goda Lunch. Bara för att man är hemmafru betyder inte det att man ska äta enbart rester! :) Och den här lunchen är både lättlagad och gooood! Passar bra på sensommaren också, då både rödlök och fänkål är i säsong.
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva rödlök och fänkål, lägg skivorna i en ugnssäker form och ha på olivolja, salt, peppar och nån krydda som du gillar. In i ugnen tills fänkål och rödlöken är mjuka men ändå ger lite tuggmotstånd.
Koka valfri pasta till. Koka upp créme fraîche med balsamvinäger och salta och peppra.
Blanda grönsaker, pasta och sås, halvera cocktailtomater och riv lite färsk basilika över. Avsluta med lite (mycket!) riven parmesan över.
Mums!
What To Eat This Week, 12/22/24.
2 timmar sedan
4 kommentarer:
Mmmmm...låter helt rätt för diet-Annika där allt sånt här är förbjuden frukt ett tag till.
Mumsigt!! Mmmm....
Annika - usch då, vilken taskig diet du går på! Det här är riktigt gott!
Tack för tipset, låter både gott och enkelt. Det är klart att bara för att man är hemmafru så ska man ju fortfarande få både god och näringsrik mat.
Desiree - precis! jag kan verkligen rekommendera det! :)
Skicka en kommentar